Bianca Oance

“Nu știu ce va fi într-un an, dar știu clar că muzica va fi acolo”

Bianca Oance
Nu știu ce va fi într-un an, dar știu clar că muzica va fi acolo

Pe Bianca sigur ați mai văzut-o prin Expirat sau Control, ori la pupitru, acolo unde se simte cel mai bine, ori în mulțime dansând toată noaptea. A pus pentru prima oară muzică în 2020 și de atunci nu s-a mai oprit. Deși este încă doar un hobby, își dorește să evolueze în această industrie: “Nu știu ce va fi într-un an, dar știu clar că muzica va fi acolo”, iar noi suntem siguri că va reuși!

Artiștii ei preferați, care i-au format stilul muzical sunt Four Tet, Kaytranada și Joe Kay, fondatorul Soulection pe care l-a văzut live în Londra în 2021, experiență pe care nu o va uita niciodată.

Muzica este peste tot în jurul ei, fie că o găsește pe Soundcloud, Spotify, la show-ul radio Soulection de duminică, YouTube sau DJ set-uri “Dacă vrei să găsești muzică, poți să găsești oriunde”.

Deși preferă să pună muzică de pe consolă momentan, Bianca consideră că: “nu este important de pe ce pui, atât timp cât știi ce să faci și știi cum să faci să sune bine piesele între ele.”

Mai multe despre parcusul Biancăi în industria muzicală, dar și sfaturi pentru cei la început de drum și nu numai, descoperiți în interviul “Bloom, girls!” disponibil pe Youtube.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top